Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki doskonałe z przepisu z 1885 roku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="małgośka79" data-source="post: 1728081" data-attributes="member: 3920"><p>Zrobiłam! I wyszły! I są pyszne! To drugie pączki w moim życiu. Pierwsze były spalone i w środku surowe, więc porzuciłam pączkowanie na wiele lat. Teraz zdecydowałam się na kolejną próbę. Pączki bardzo delikatne, dobrze mi się i robiło i smażyło. Muszę jednak dopracować sposób „kulania”, bo nie wszystkie wyszły takie jak powinny. Zdecydowanie do powtórki! No i chcę też wypróbować nadziewanie po smażeniu. Moja mama zawsze smażyła z nadzieniem, ale raczej nie dojdę w swoim życiu do jej poziomu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="małgośka79, post: 1728081, member: 3920"] Zrobiłam! I wyszły! I są pyszne! To drugie pączki w moim życiu. Pierwsze były spalone i w środku surowe, więc porzuciłam pączkowanie na wiele lat. Teraz zdecydowałam się na kolejną próbę. Pączki bardzo delikatne, dobrze mi się i robiło i smażyło. Muszę jednak dopracować sposób „kulania”, bo nie wszystkie wyszły takie jak powinny. Zdecydowanie do powtórki! No i chcę też wypróbować nadziewanie po smażeniu. Moja mama zawsze smażyła z nadzieniem, ale raczej nie dojdę w swoim życiu do jej poziomu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki doskonałe z przepisu z 1885 roku
Top
Bottom