Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki, pączki, pączki...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 448539" data-attributes="member: 1142"><p>JotHa, smaze 2min z kazdej strony, ale moje paczki sa bez nadzienia w trakcie smazenia. Mysle, ze te z nadzieniem, odrobie dluzej (minutke moze dluzej z kazdej strony).</p><p></p><p>Zeby uzyskac piekny zolty pasek ciasto musi byc dobrze wyrosniete i w trakcie przygotowywania nie mozna dosypywac maki. Poza tym temp. tluszczu musi byc odpowiednia - paczek ma plywac po powierzchni tluszczu a nie byc w nim zanurzony.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 448539, member: 1142"] JotHa, smaze 2min z kazdej strony, ale moje paczki sa bez nadzienia w trakcie smazenia. Mysle, ze te z nadzieniem, odrobie dluzej (minutke moze dluzej z kazdej strony). Zeby uzyskac piekny zolty pasek ciasto musi byc dobrze wyrosniete i w trakcie przygotowywania nie mozna dosypywac maki. Poza tym temp. tluszczu musi byc odpowiednia - paczek ma plywac po powierzchni tluszczu a nie byc w nim zanurzony. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki, pączki, pączki...
Top
Bottom