Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki, pączki, pączki...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kasha" data-source="post: 942808" data-attributes="member: 98"><p>Ashiro z tego co piszesz tłuszcz był zbyt gorący i smażyłaś je zbyt krótko, bo wierzch się palił a środek jeszcze był zbyt surowy </p><p>u mnie nawet do 6 minut się musiały smażyć na jednej stronie i były jasne (delikatny kolor słonecznego miodu), skórka miękka a środek dopieczony.</p><p>Próbowaś metody z patyczkiem do szaszłyków? Jak tylko z jego czubka zaczynają lecieć maciupenieczkie bąbelki to zaraz trzeba wkładać ciasto i nie regulować wielkości płomienia pod garnkiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasha, post: 942808, member: 98"] Ashiro z tego co piszesz tłuszcz był zbyt gorący i smażyłaś je zbyt krótko, bo wierzch się palił a środek jeszcze był zbyt surowy u mnie nawet do 6 minut się musiały smażyć na jednej stronie i były jasne (delikatny kolor słonecznego miodu), skórka miękka a środek dopieczony. Próbowaś metody z patyczkiem do szaszłyków? Jak tylko z jego czubka zaczynają lecieć maciupenieczkie bąbelki to zaraz trzeba wkładać ciasto i nie regulować wielkości płomienia pod garnkiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki, pączki, pączki...
Top
Bottom