Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki wg przepisu pani Bożeny Dykiel
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="PaulkaS" data-source="post: 943538" data-attributes="member: 8670"><p>Wczoraj przed północą skończyłam smażyć 54-tego mega pączka z przepisu p. Dykiel - robiłam z 2 kg mąki. Obdzieliłam nimi swoją pracę, męża pracę, mamusię i jeszcze zostaly mi w domu... WSZYSCY orzekli że są pyszne.</p><p>Lubelski mistrz piekarstwa powiedział, że:<strong>Pączek jest dobry, kiedy z łatwością da się odgryźć kęs. Jak się z pączkiem siłujemy, to na nic</strong>.</p><p>Te właśnie takie są! Leciutko się je dgryza, nie ciągną się, a gdy się je naciśnie to są sprężyste. Tylko nie porobiły mi sie obwódki - pewnie dlatego, że nie miałam pokrywki do woka w którym je smażyłam. Ale i tak są (były) śliczne.</p><p></p><p><strong>WIELKIE DZIĘKI ZA ten PRZEPIS!!!!</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PaulkaS, post: 943538, member: 8670"] Wczoraj przed północą skończyłam smażyć 54-tego mega pączka z przepisu p. Dykiel - robiłam z 2 kg mąki. Obdzieliłam nimi swoją pracę, męża pracę, mamusię i jeszcze zostaly mi w domu... WSZYSCY orzekli że są pyszne. Lubelski mistrz piekarstwa powiedział, że:[B]Pączek jest dobry, kiedy z łatwością da się odgryźć kęs. Jak się z pączkiem siłujemy, to na nic[/B]. Te właśnie takie są! Leciutko się je dgryza, nie ciągną się, a gdy się je naciśnie to są sprężyste. Tylko nie porobiły mi sie obwódki - pewnie dlatego, że nie miałam pokrywki do woka w którym je smażyłam. Ale i tak są (były) śliczne. [B]WIELKIE DZIĘKI ZA ten PRZEPIS!!!![/B] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki wg przepisu pani Bożeny Dykiel
Top
Bottom