Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paczki wytrawne (szybkie) czyli na slono
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1626063" data-attributes="member: 2354"><p>Napisalam &quot;lepsza&quot; w cudzyslowie, bo za taka ja uwazaja dlatego, ze ma inny mak i prawda, ze Zydzi tylko taka uzywaja, ma ona jeszcze inna wlasciwosc stosowana do miesa, a sol koszerna jest uzywan przez wszystkich szefow, nie tylko Zydow. Nie musisz szukac magazynow kanak, poczytaj sobie na necie pod haslem &quot;koszer salt&quot; i &quot; other kinds of salt&quot;, tam jest dokladnie wyjasnione, szczegolnie na Wikipedii ale i w innych tematach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1626063, member: 2354"] Napisalam "lepsza" w cudzyslowie, bo za taka ja uwazaja dlatego, ze ma inny mak i prawda, ze Zydzi tylko taka uzywaja, ma ona jeszcze inna wlasciwosc stosowana do miesa, a sol koszerna jest uzywan przez wszystkich szefow, nie tylko Zydow. Nie musisz szukac magazynow kanak, poczytaj sobie na necie pod haslem "koszer salt" i " other kinds of salt", tam jest dokladnie wyjasnione, szczegolnie na Wikipedii ale i w innych tematach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paczki wytrawne (szybkie) czyli na slono
Top
Bottom