Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paczki wytrawne (szybkie) czyli na slono
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1626078" data-attributes="member: 2354"><p>To wszystko prawda, tylko mam odmienne zdanie co do wiekszosci zydowskich szefow. Osobiscie mam odmienne zdanie. Mam niezbita pewnosc co 2 osob w kulinariach slynnych nie tylko w stanach, ale i na swiecie. Reszta to Amerykanie, Europejczycy, z innych Ameryk, z wysp, tez ze wschodu. Mozliwe, ze niektorzy sa pochodzenia zydowskiego, ale prawie wszyscy prezentuja potrawy z wieprzowina. To na podstawie moich obserwacji pokazow kulinarnych.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1626078, member: 2354"] To wszystko prawda, tylko mam odmienne zdanie co do wiekszosci zydowskich szefow. Osobiscie mam odmienne zdanie. Mam niezbita pewnosc co 2 osob w kulinariach slynnych nie tylko w stanach, ale i na swiecie. Reszta to Amerykanie, Europejczycy, z innych Ameryk, z wysp, tez ze wschodu. Mozliwe, ze niektorzy sa pochodzenia zydowskiego, ale prawie wszyscy prezentuja potrawy z wieprzowina. To na podstawie moich obserwacji pokazow kulinarnych. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paczki wytrawne (szybkie) czyli na slono
Top
Bottom