Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="weerka" data-source="post: 1507761" data-attributes="member: 15547"><p>Aniks maślankę daję zamiast mleka,czyli w takiej samej ilości.</p><p>Ale to nie jest warunek konieczny,można spokojnie robić z mlekiem.</p><p>Ważne żeby ciasto było dobrze wyrobione i tłuszcz odpowiednio gorący.</p><p>Z tego przepisu tj.z tej proporcji drodży do mąki wychodzą pączki giganty,</p><p>delikatne takie.</p><p>Moi pochłaniacze pączkowi wolą bardziej zwarte,</p><p>dlatego częściej używam przepisu <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1466" target="_blank"> Malinny </a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="weerka, post: 1507761, member: 15547"] Aniks maślankę daję zamiast mleka,czyli w takiej samej ilości. Ale to nie jest warunek konieczny,można spokojnie robić z mlekiem. Ważne żeby ciasto było dobrze wyrobione i tłuszcz odpowiednio gorący. Z tego przepisu tj.z tej proporcji drodży do mąki wychodzą pączki giganty, delikatne takie. Moi pochłaniacze pączkowi wolą bardziej zwarte, dlatego częściej używam przepisu [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1466"] Malinny [/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki
Top
Bottom