Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="okruszek13" data-source="post: 1099144" data-attributes="member: 13654"><p>Krysiu wielokrotnie korzytalam z Twoich przepisow wiec io tym razem sprobuje. Ostatnio robilam paczki z przepisy BeatySz ale chyba zbyt malo maki dalam bo ciasto bylo bardzo luzne. Co zrobic zeby paczki tak nie nasiakaly tluszczem? Gaz nie za maly, nie za duzy, potem odkladalam paczki na recznik papierowy a mimo wszytsko troche jednak tluste byly :/ </p><p>I masz moze sprawdzony przepis na lukier? Czy lukrowac nalezy jeszcze cieple paczki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okruszek13, post: 1099144, member: 13654"] Krysiu wielokrotnie korzytalam z Twoich przepisow wiec io tym razem sprobuje. Ostatnio robilam paczki z przepisy BeatySz ale chyba zbyt malo maki dalam bo ciasto bylo bardzo luzne. Co zrobic zeby paczki tak nie nasiakaly tluszczem? Gaz nie za maly, nie za duzy, potem odkladalam paczki na recznik papierowy a mimo wszytsko troche jednak tluste byly :/ I masz moze sprawdzony przepis na lukier? Czy lukrowac nalezy jeszcze cieple paczki? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki
Top
Bottom