Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 202592" data-attributes="member: 231"><p>Kermidt, możesz tylko wyrabiak tylko tyle ile ja tu pisze w przepisie!</p><p>I najlepiej jej nie zamykaj. Nie mozna dopuscic do nawet lekkiego zagrzania sie ciasta. chodiz o to, zeby do lodowy powedrowaly calkowicie nieprzefermentowane!</p><p>Maszyna jets ok tylko musisz je pilnowac i sie nie zagapic</p><p></p><p>i jak pamietam Twoja makę kanadyjska, daj od razu mniej mąki i dosypuj w miare potrzeby. Te bułki za gesta konsystencja by ZNISZCZYŁA</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 202592, member: 231"] Kermidt, możesz tylko wyrabiak tylko tyle ile ja tu pisze w przepisie! I najlepiej jej nie zamykaj. Nie mozna dopuscic do nawet lekkiego zagrzania sie ciasta. chodiz o to, zeby do lodowy powedrowaly calkowicie nieprzefermentowane! Maszyna jets ok tylko musisz je pilnowac i sie nie zagapic i jak pamietam Twoja makę kanadyjska, daj od razu mniej mąki i dosypuj w miare potrzeby. Te bułki za gesta konsystencja by ZNISZCZYŁA [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
Top
Bottom