Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 202727" data-attributes="member: 626"><p>No chyba nie każdej innej, skoro ma być wysokobiałkowa, a większosć mąk oscyluje w okolicach 9,2? Ja chce żeby mi wyszło TAKIE SAME jak na zdjęciach 8) Ja MUSZĘ mieć takie dziury i taki miąższ jak na tych zdjęciach, muszę, muszę, bo o czyms takim właśnie marzę i śnię i ślinię się podczas tego śnienia. Jak mi wyjdzie zbita buła jak w polskich bagietkach to się zapłaczę i zniechęcę i nadal będę czuła brak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 202727, member: 626"] No chyba nie każdej innej, skoro ma być wysokobiałkowa, a większosć mąk oscyluje w okolicach 9,2? Ja chce żeby mi wyszło TAKIE SAME jak na zdjęciach 8) Ja MUSZĘ mieć takie dziury i taki miąższ jak na tych zdjęciach, muszę, muszę, bo o czyms takim właśnie marzę i śnię i ślinię się podczas tego śnienia. Jak mi wyjdzie zbita buła jak w polskich bagietkach to się zapłaczę i zniechęcę i nadal będę czuła brak. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
Top
Bottom