Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 202728" data-attributes="member: 59"><p>a juz zobaczylam, ze ma 10g. protein i rozumiem, ze niewiele wiecej trzeba. </p><p>Chlebowa ma 20% wiecej czyli 12, a od Robinhood'a nie napisali :| , a widze jak z niej pieke, ze ma wiecej glutenu. </p><p>No i przed weekendem nie startuje, bo Bajaderkowe wlasnie wyciagnelam z lodowki. Kele poludnia beda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 202728, member: 59"] a juz zobaczylam, ze ma 10g. protein i rozumiem, ze niewiele wiecej trzeba. Chlebowa ma 20% wiecej czyli 12, a od Robinhood'a nie napisali :| , a widze jak z niej pieke, ze ma wiecej glutenu. No i przed weekendem nie startuje, bo Bajaderkowe wlasnie wyciagnelam z lodowki. Kele poludnia beda [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
Top
Bottom