Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 207852" data-attributes="member: 231"><p>Dziunia, gdzie ja napisalam, ze koniecznie? napisalam, ze w przpepisie jest chlebowa czyli taka z wieksza ilscia glutenu niz all purpose ale mniejszą niż manitoba. Nigdy w zyciu nei zachecanlabymnikogo do odkladania pieczenia tylko z powodu ze jest sie w trakcie szukania mąkki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez az sie z Linn kłóciłam o to!</p><p></p><p>acha, a w watku o makachh (w poszukiwaniu bialka w ziarnie) w koncu doszlismy tez do wniosku, ze chleby wloskie i francuskie Reinhart biedny musial przestawiac na warunki amerykanskie, ale my mozemy sobie je teraz z powrotem na europejskie przelozyc</p><p></p><p></p><p></p><p>caly post slodzilam na ten temat (ten ktory prosilam zebys wstawila do galeriipotraw bo mi nie chca sie tam wysylac posty)</p><p></p><p>napisalam: olac make, wkladac serce/pieke na jakiej mam, tylko spogladam, zeby byla 550-650 i zeby miala ok 11 g bialka (duzo tak ma)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 207852, member: 231"] Dziunia, gdzie ja napisalam, ze koniecznie? napisalam, ze w przpepisie jest chlebowa czyli taka z wieksza ilscia glutenu niz all purpose ale mniejszą niż manitoba. Nigdy w zyciu nei zachecanlabymnikogo do odkladania pieczenia tylko z powodu ze jest sie w trakcie szukania mąkki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez az sie z Linn kłóciłam o to! acha, a w watku o makachh (w poszukiwaniu bialka w ziarnie) w koncu doszlismy tez do wniosku, ze chleby wloskie i francuskie Reinhart biedny musial przestawiac na warunki amerykanskie, ale my mozemy sobie je teraz z powrotem na europejskie przelozyc caly post slodzilam na ten temat (ten ktory prosilam zebys wstawila do galeriipotraw bo mi nie chca sie tam wysylac posty) napisalam: olac make, wkladac serce/pieke na jakiej mam, tylko spogladam, zeby byla 550-650 i zeby miala ok 11 g bialka (duzo tak ma) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
Top
Bottom