Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="aaricia" data-source="post: 340205" data-attributes="member: 2095"><p>Niedawno odkryłam to forum szukając przepisów na bagietki i ciabatty.</p><p></p><p>Upiekłam pain a l'ancienne w formie bagietek : REWELACJA, udało się i smakowało!!!</p><p></p><p>Ciasto pachnie cudownie - pieczywem, które zawsze jadałam w Belgii, na śniadanko, z masełkiem i syropem gruszkowym w wersji słodkiej, albo masłem czosnkowym i świeżą szynką prosto od rzeźnika. Pycha!!</p><p></p><p>Szukałam w Polsce tego smaku i dopiero teraz : strzał w dziesiątkę!</p><p>Dziękuję za ten przepis!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aaricia, post: 340205, member: 2095"] Niedawno odkryłam to forum szukając przepisów na bagietki i ciabatty. Upiekłam pain a l'ancienne w formie bagietek : REWELACJA, udało się i smakowało!!! Ciasto pachnie cudownie - pieczywem, które zawsze jadałam w Belgii, na śniadanko, z masełkiem i syropem gruszkowym w wersji słodkiej, albo masłem czosnkowym i świeżą szynką prosto od rzeźnika. Pycha!! Szukałam w Polsce tego smaku i dopiero teraz : strzał w dziesiątkę! Dziękuję za ten przepis!! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
Top
Bottom