Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 357284" data-attributes="member: 956"><p>Dziwne, że tak Ci wyszło. Ja robiłam dokładnie tak, jak opisałam nad Twoim postem na prośbę Asiki. Nic nie dolewałam ani nie dosypywałam. Wszystko mierzyłam tym samym kubkiem. Wsypałam, zmiksowałam i po robocie. To jest wyjątkowo proste do zrobienia pieczywo. Nie ma przecież w nim zakwasu, który u każdego może być innej konsystencji. Spróbuj jeszcze raz z suchymi drożdżami i pamiętaj, że woda musi być <strong>bardzo</strong> zimna. I postaraj się o mąkę o zawartości <strong>białka ponad 10 g</strong>, tak jak w przepisie, bo to może być przyczyną.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 357284, member: 956"] Dziwne, że tak Ci wyszło. Ja robiłam dokładnie tak, jak opisałam nad Twoim postem na prośbę Asiki. Nic nie dolewałam ani nie dosypywałam. Wszystko mierzyłam tym samym kubkiem. Wsypałam, zmiksowałam i po robocie. To jest wyjątkowo proste do zrobienia pieczywo. Nie ma przecież w nim zakwasu, który u każdego może być innej konsystencji. Spróbuj jeszcze raz z suchymi drożdżami i pamiętaj, że woda musi być [B]bardzo[/B] zimna. I postaraj się o mąkę o zawartości [B]białka ponad 10 g[/B], tak jak w przepisie, bo to może być przyczyną. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pain a l'ancienne
Top
Bottom