Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de Campagne / pszenne pieczywo francuskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="circir" data-source="post: 388754" data-attributes="member: 2530"><p>właśnie się robi tzn. jest w ostatniej fazie czyli wyrastanie juz w formie bochenków. w pierwszych fazach rósł zadowalająco natomiast przez noc myslałam że trochę bardziej przyrosnie, a najmniej przyrosł w drugim dniu od ósmej rano , chociąż zostawiłąm go na 5 godzin. niedawno uformowałam chlebki i włożyłam do piekarnika podgrzanego do 50. teraz sobie stoją w cieple a ja czekam. mam nadzieję, że wyjdą pyszne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="circir, post: 388754, member: 2530"] właśnie się robi tzn. jest w ostatniej fazie czyli wyrastanie juz w formie bochenków. w pierwszych fazach rósł zadowalająco natomiast przez noc myslałam że trochę bardziej przyrosnie, a najmniej przyrosł w drugim dniu od ósmej rano , chociąż zostawiłąm go na 5 godzin. niedawno uformowałam chlebki i włożyłam do piekarnika podgrzanego do 50. teraz sobie stoją w cieple a ja czekam. mam nadzieję, że wyjdą pyszne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de Campagne / pszenne pieczywo francuskie
Top
Bottom