Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de Campagne / pszenne pieczywo francuskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="circir" data-source="post: 388848" data-attributes="member: 2530"><p>no i dwa mniejsze już upieczone a trzeci juz wylądował w piekarniku. najbardziej podrosły już w czasie pieczenia. wyszly rzeczywiście kwaskowe. spróbowałam zaraz po wyjęciu z piekarnika więc jeszcze trudno mi stwierdzić jak będzie smakował po wystudzeniu ale zapowiada sie bardzo dobrze. niestety już po raz drugi użyłam pergaminu, który jest do d.... i nie da sie go oderwac od chleba, chyba że łącznie z chlebem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="circir, post: 388848, member: 2530"] no i dwa mniejsze już upieczone a trzeci juz wylądował w piekarniku. najbardziej podrosły już w czasie pieczenia. wyszly rzeczywiście kwaskowe. spróbowałam zaraz po wyjęciu z piekarnika więc jeszcze trudno mi stwierdzić jak będzie smakował po wystudzeniu ale zapowiada sie bardzo dobrze. niestety już po raz drugi użyłam pergaminu, który jest do d.... i nie da sie go oderwac od chleba, chyba że łącznie z chlebem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de Campagne / pszenne pieczywo francuskie
Top
Bottom