Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de Campagne / pszenne pieczywo francuskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="4szymki" data-source="post: 808407" data-attributes="member: 5101"><p>No i zrobiłam. Zaczęłam z połowy składników. Wszystko podzieliłam na pół a ilość soli jak na złość zapomniałam zmniejszyć. Toteż musiałam dorobić nieco ciasta. W efekcie wyszedł mi ogromny smaczny bochen chleba. Ta cieniutka skórka jest rewelacyjna. Na pewno go powtórzę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="4szymki, post: 808407, member: 5101"] No i zrobiłam. Zaczęłam z połowy składników. Wszystko podzieliłam na pół a ilość soli jak na złość zapomniałam zmniejszyć. Toteż musiałam dorobić nieco ciasta. W efekcie wyszedł mi ogromny smaczny bochen chleba. Ta cieniutka skórka jest rewelacyjna. Na pewno go powtórzę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de Campagne / pszenne pieczywo francuskie
Top
Bottom