Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de Campagne / pszenne pieczywo francuskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="franiawa" data-source="post: 927159" data-attributes="member: 19019"><p>Dzięki Mirabbelko! Wczoraj wieczorem wyjęłam zakwas z lodówki dzis zaraz go dokarmie a potem biore sie za chleb (a raczej ciasto chlebowe).Mam jeszcze kilka pytań: po jakim czasie można powiedziec ,że zakwas jest juz w pelni sił,dlaczego dla jednych przepisów jest dobry młody,a dla innych nie,przeciez używamy takiej samej maki.Myslę ,że jak zrozumiem niektóre rzeczy to łatwiej mi będzie dobierac receptury.Z góry dziękuje za odpowiedzi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="franiawa, post: 927159, member: 19019"] Dzięki Mirabbelko! Wczoraj wieczorem wyjęłam zakwas z lodówki dzis zaraz go dokarmie a potem biore sie za chleb (a raczej ciasto chlebowe).Mam jeszcze kilka pytań: po jakim czasie można powiedziec ,że zakwas jest juz w pelni sił,dlaczego dla jednych przepisów jest dobry młody,a dla innych nie,przeciez używamy takiej samej maki.Myslę ,że jak zrozumiem niektóre rzeczy to łatwiej mi będzie dobierac receptury.Z góry dziękuje za odpowiedzi [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de Campagne / pszenne pieczywo francuskie
Top
Bottom