Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de campagne rustique
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 346965" data-attributes="member: 626"><p>Razowiec Tatter znam i piekę regularnie- pyszny jest, ale mam tak drobną żytnią razową mąkę, że nie różni się on specjalnie (tylko kolorem) od codziennego Mirabbelki... Obydwa uwielbiam. Ale mam fajną pszenną razową mąkę i chciałam ją do czegoś wykorzystać. Nie poszłam na łatwiznę, nastawiłam wczoraj chef (w szklanej miseczce, dzięki czemu mogę obserwować jak już ładnie bąbelkuje w środku) oraz ciasto zakwaszone na codzienny</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 346965, member: 626"] Razowiec Tatter znam i piekę regularnie- pyszny jest, ale mam tak drobną żytnią razową mąkę, że nie różni się on specjalnie (tylko kolorem) od codziennego Mirabbelki... Obydwa uwielbiam. Ale mam fajną pszenną razową mąkę i chciałam ją do czegoś wykorzystać. Nie poszłam na łatwiznę, nastawiłam wczoraj chef (w szklanej miseczce, dzięki czemu mogę obserwować jak już ładnie bąbelkuje w środku) oraz ciasto zakwaszone na codzienny [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de campagne rustique
Top
Bottom