Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de campagne rustique
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 359538" data-attributes="member: 151"><p><strong>Tatter</strong> czy chef ma wyglądać jak kulka lepkiego ciasta?Nic mi się nie rozpływa ale ciasto jest w miarę luźne i lepkie i się zastanawiam czy jednak nie dolać wody?Zrobiłam chef dzisiaj z mąki orkiszowej pełnoziarnistej bo zwykłej pszennej pełnoziarnistej nie mam akurat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 359538, member: 151"] [B]Tatter[/B] czy chef ma wyglądać jak kulka lepkiego ciasta?Nic mi się nie rozpływa ale ciasto jest w miarę luźne i lepkie i się zastanawiam czy jednak nie dolać wody?Zrobiłam chef dzisiaj z mąki orkiszowej pełnoziarnistej bo zwykłej pszennej pełnoziarnistej nie mam akurat. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de campagne rustique
Top
Bottom