Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de campagne rustique
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 541108" data-attributes="member: 1142"><p>Mmmmm...bosko wyglada...jaka skorka!</p><p>V....potrzebujesz bardzo dobrze nagrzany kamien, lekka reke w przekladaniu bochenkow na kamien...</p><p>Jesli chleb wydaje Ci sie zle wyrosniety, troche jeszce poczekaj...albo w trakcie glownego wyrastania, zwin go raz lub dwa, nawet trzy jesli czas pozwala (co 50 min na przyklad) to z pewnoscia umosni chleb i w piecu sie nie rozejdzie...</p><p>W tym chlebie, kazdy nastepny wykonany z dodatkie levain, ktory pozostaje po poprzednim bochenku. jest lepszy pod wzgledem smakowym i strukturalnym...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 541108, member: 1142"] Mmmmm...bosko wyglada...jaka skorka! V....potrzebujesz bardzo dobrze nagrzany kamien, lekka reke w przekladaniu bochenkow na kamien... Jesli chleb wydaje Ci sie zle wyrosniety, troche jeszce poczekaj...albo w trakcie glownego wyrastania, zwin go raz lub dwa, nawet trzy jesli czas pozwala (co 50 min na przyklad) to z pewnoscia umosni chleb i w piecu sie nie rozejdzie... W tym chlebie, kazdy nastepny wykonany z dodatkie levain, ktory pozostaje po poprzednim bochenku. jest lepszy pod wzgledem smakowym i strukturalnym... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pain de campagne rustique
Top
Bottom