Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Pajęczyna z karmelu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 472248" data-attributes="member: 1024"><p>Pajęczyna z karmelu</p><p></p><p>Przepis Rafała Włudyki z książki "Desery wykwintne a nawet wyrafinowane"</p><p></p><p>cukier kryształ 200 g</p><p>glukoza 50 g</p><p>woda 70 g</p><p>Wszystkie składniki połączyć w naczyniu i zagotować do temperatury 155 stopni. Po zdjęciu z ognia naczynie schłodzić w zimnej wodzie przez 30 sekund. Pajęczynę formować z karmelu za pomocą widelca.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 472248, member: 1024"] Pajęczyna z karmelu Przepis Rafała Włudyki z książki "Desery wykwintne a nawet wyrafinowane" cukier kryształ 200 g glukoza 50 g woda 70 g Wszystkie składniki połączyć w naczyniu i zagotować do temperatury 155 stopni. Po zdjęciu z ognia naczynie schłodzić w zimnej wodzie przez 30 sekund. Pajęczynę formować z karmelu za pomocą widelca. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Pajęczyna z karmelu
Top
Bottom