Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Panbrioche (Linn)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 467924" data-attributes="member: 52"><p>To jest wersja calkowicie maszynowa:</p><p></p><p>PANBRIOCHE, czyli CHLEB-BRIOSZKA</p><p>/ bardziej ciasto niz chleb / </p><p>program Basic / 3-godzinny</p><p>skorka Light </p><p>1 aromat cytrynowy / pomaranczowy / waniliowy /migdalowy</p><p>180 ml mleka o temperaturze pokojowej</p><p>120 g masla / stopionego wczesniej w mleku /</p><p>2 jajka rozbite widelcem</p><p>150 g di cukru</p><p>1 szczypta soli</p><p>500 g maki wysokoglutenowej manitoba</p><p>12,5 g swiezych drozdzy </p><p>- maslo stopic w cieplym mleku</p><p>- jajka roztrzepac widelcem</p><p>- make przesiac</p><p>- swieze drozdze rozkruszyc</p><p>- kroic calosc dopiero po calkowitym wystudzeniu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 467924, member: 52"] To jest wersja calkowicie maszynowa: PANBRIOCHE, czyli CHLEB-BRIOSZKA / bardziej ciasto niz chleb / program Basic / 3-godzinny skorka Light 1 aromat cytrynowy / pomaranczowy / waniliowy /migdalowy 180 ml mleka o temperaturze pokojowej 120 g masla / stopionego wczesniej w mleku / 2 jajka rozbite widelcem 150 g di cukru 1 szczypta soli 500 g maki wysokoglutenowej manitoba 12,5 g swiezych drozdzy - maslo stopic w cieplym mleku - jajka roztrzepac widelcem - make przesiac - swieze drozdze rozkruszyc - kroic calosc dopiero po calkowitym wystudzeniu [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Panbrioche (Linn)
Top
Bottom