Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Panettone milanese
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Żaba2" data-source="post: 1553310" data-attributes="member: 42649"><p>W którymś wątku dotyczącym panettone ktoś pisał, że jego panettone po upieczeniu zwęża się po bokach. Wyczytałam, że studzi się ją do góry nogami, żeby po wyjęciu z pieca nie zrobiło jej się właśnie takie &quot;wcięcie w talii&quot;.</p><p></p><p>Tutaj jest przepis i zdjęcie, jak studzić to ciasto.</p><p></p><p><a href="http://caketime.blox.pl/2013/12/Panettone-autentyczny-wloski-przepis.html" target="_blank">http://caketime.blox.pl/2013/12/Panettone-...ki-przepis.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Żaba2, post: 1553310, member: 42649"] W którymś wątku dotyczącym panettone ktoś pisał, że jego panettone po upieczeniu zwęża się po bokach. Wyczytałam, że studzi się ją do góry nogami, żeby po wyjęciu z pieca nie zrobiło jej się właśnie takie "wcięcie w talii". Tutaj jest przepis i zdjęcie, jak studzić to ciasto. [URL="http://caketime.blox.pl/2013/12/Panettone-autentyczny-wloski-przepis.html"]http://caketime.blox.pl/2013/12/Panettone-...ki-przepis.html[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Panettone milanese
Top
Bottom