Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Panga z zielonym pieprzem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannas" data-source="post: 579829" data-attributes="member: 76"><p>Filety z pangi rozmrozić dzień wczesniej. </p><p>Przyprawić mielonym zielonym pieprzem, solą, obtoczyć w mące i usmażyć. Do pangi podajemy ten sos- czy raczej dodatek : <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=12033" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=12033</a> Doskonale zaostrza smak delikatnej pangi.</p><p>Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannas, post: 579829, member: 76"] Filety z pangi rozmrozić dzień wczesniej. Przyprawić mielonym zielonym pieprzem, solą, obtoczyć w mące i usmażyć. Do pangi podajemy ten sos- czy raczej dodatek : [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=12033"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=12033[/URL] Doskonale zaostrza smak delikatnej pangi. Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Panga z zielonym pieprzem*
Top
Bottom