Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pani Walewska
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 669550" data-attributes="member: 90"><p>ja akurat b. często używam kremu karpatkowego, zamiast zwykłego budyniu ale chyba to z jakiego budyniu zrobiony jest krem do przełożenia tego ciasta nie ma aż takiego znaczenia żeby zakładać kolejny wątek, no ale może to tylko moje zdanie...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 669550, member: 90"] ja akurat b. często używam kremu karpatkowego, zamiast zwykłego budyniu ale chyba to z jakiego budyniu zrobiony jest krem do przełożenia tego ciasta nie ma aż takiego znaczenia żeby zakładać kolejny wątek, no ale może to tylko moje zdanie... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pani Walewska
Top
Bottom