Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Panna Cotta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 880128" data-attributes="member: 2721"><p>Przyznam: nigdy nie dzieliłam. Nie wiem, czy to by się dobrze dzieliło nożem: to tak, jakby kroić nożem galaretkę czy sernik na zimno bez spodu. Niby można.</p><p>ale też to jest ten &quot;bajerek&quot; związany z panna cottą: ze to są małe porcyjki, najlepiej o tradycyjnym kształcie stożka. Wyjęcie z foremek nie jest trudne. Można zrobić w plastikowych kubeczkach, w filiżankach, w silikonowej formie na muffiny, w foremkach na babeczki...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 880128, member: 2721"] Przyznam: nigdy nie dzieliłam. Nie wiem, czy to by się dobrze dzieliło nożem: to tak, jakby kroić nożem galaretkę czy sernik na zimno bez spodu. Niby można. ale też to jest ten "bajerek" związany z panna cottą: ze to są małe porcyjki, najlepiej o tradycyjnym kształcie stożka. Wyjęcie z foremek nie jest trudne. Można zrobić w plastikowych kubeczkach, w filiżankach, w silikonowej formie na muffiny, w foremkach na babeczki... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Panna Cotta
Top
Bottom