Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Pappa al pomodoro. Toskańska zupa z chleba i pomidorów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 1586743" data-attributes="member: 160"><p>Dziunia, brzmi fajnie.</p><p>Chociaż dość mocno odbiega od oryginału.</p><p></p><p>Jak dla mnie urok pappy to własnie te farfocle z chleba. W zasadzie to jest papka z chleba z pomidorówkami, nie odwrotnie. Moja była ciut ciut za rzadka, można ją jeszcze dłużej dusić, żeby większość płynu odparowała</p><p></p><p>tu kilka przepisów - bo metod jej przyrządzania jest kilka (służę tłumaczeniem) <a href="http://www.dissapore.com/grande-notizia/ricetta-originale-pappa-al-pomodoro/" target="_blank">http://www.dissapore.com/grande-notizia/ri...pa-al-pomodoro/</a> </p><p><a href="http://www.ricettedellanonna.net/pappa-al-pomodoro/" target="_blank">http://www.ricettedellanonna.net/pappa-al-pomodoro/</a></p><p><a href="http://www.chefsilvia.it/ricette-facili-veloci-sprint/item/ricetta-pappa-al-pomodoro.html" target="_blank">http://www.chefsilvia.it/ricette-facili-ve...l-pomodoro.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 1586743, member: 160"] Dziunia, brzmi fajnie. Chociaż dość mocno odbiega od oryginału. Jak dla mnie urok pappy to własnie te farfocle z chleba. W zasadzie to jest papka z chleba z pomidorówkami, nie odwrotnie. Moja była ciut ciut za rzadka, można ją jeszcze dłużej dusić, żeby większość płynu odparowała tu kilka przepisów - bo metod jej przyrządzania jest kilka (służę tłumaczeniem) [URL="http://www.dissapore.com/grande-notizia/ricetta-originale-pappa-al-pomodoro/"]http://www.dissapore.com/grande-notizia/ri...pa-al-pomodoro/[/URL] [URL="http://www.ricettedellanonna.net/pappa-al-pomodoro/"]http://www.ricettedellanonna.net/pappa-al-pomodoro/[/URL] [URL="http://www.chefsilvia.it/ricette-facili-veloci-sprint/item/ricetta-pappa-al-pomodoro.html"]http://www.chefsilvia.it/ricette-facili-ve...l-pomodoro.html[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Pappa al pomodoro. Toskańska zupa z chleba i pomidorów
Top
Bottom