Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ania D." data-source="post: 553612" data-attributes="member: 1080"><p>Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami</p><p></p><p>3 czerwone papryki</p><p>2-3 szklanki ugotowanej kaszy jaglanej</p><p>1 – 1 1/2 szklanki uduszonych z cebulą pieczarek</p><p>oliwa/olej</p><p>sól</p><p>majeranek</p><p>bazylia</p><p>pieprz ziołowy</p><p></p><p>Paprykę umyć, wyciąć środek od ogonka tak, by papryka została cała. Lekko oprószyć ją solą w środku. Kaszę, pieczarki z cebulą doprawić solą, majerankiem, bazylią i pieprzem ziołowym. Wkładać farsz do papryk. Naczynie żaroodporne wysmarować oliwą/olejem, położyć papryki, podlać niewielką ilością wody, przykryć i dusić do miękkości w gorącym piekarniku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ania D., post: 553612, member: 1080"] Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami 3 czerwone papryki 2-3 szklanki ugotowanej kaszy jaglanej 1 – 1 1/2 szklanki uduszonych z cebulą pieczarek oliwa/olej sól majeranek bazylia pieprz ziołowy Paprykę umyć, wyciąć środek od ogonka tak, by papryka została cała. Lekko oprószyć ją solą w środku. Kaszę, pieczarki z cebulą doprawić solą, majerankiem, bazylią i pieprzem ziołowym. Wkładać farsz do papryk. Naczynie żaroodporne wysmarować oliwą/olejem, położyć papryki, podlać niewielką ilością wody, przykryć i dusić do miękkości w gorącym piekarniku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami
Top
Bottom