Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Papryka faszerowana SB
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Myssia" data-source="post: 78689" data-attributes="member: 335"><p>Papryka też jest z czasów mojej diety South Beach </p><p></p><p>Dużą czerwoną paprykę faszeruję.</p><p>Nadzienie: drobno posiekana kurza pierś gotowana, zielona papryka, cebula czerwona (lub inna), por, szczypiorek. To wszystko mieszam z serekiem naturalnym, żeby taka gęsta w miarę masa powstała i wypełniam paprykę. Przykrywam odkrojoną częścią i wkłądam na ok 20 minut do prodiża (nie mam piekarnika). </p><p>Wychodzi super!</p><p>Pzdr.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Myssia, post: 78689, member: 335"] Papryka też jest z czasów mojej diety South Beach Dużą czerwoną paprykę faszeruję. Nadzienie: drobno posiekana kurza pierś gotowana, zielona papryka, cebula czerwona (lub inna), por, szczypiorek. To wszystko mieszam z serekiem naturalnym, żeby taka gęsta w miarę masa powstała i wypełniam paprykę. Przykrywam odkrojoną częścią i wkłądam na ok 20 minut do prodiża (nie mam piekarnika). Wychodzi super! Pzdr. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Papryka faszerowana SB
Top
Bottom