- Wrz 13, 2004
- 8,555
- 1
- 0
nadzienie z quinoa do papryk
150g quinoa wyplukac zalac 300ml wody i gotowac ok.15 minut
do tego dodalam
400g sera bialego 0,1%(tzn. tutaj nie ma twarogu, wiec uzywam tzw. Cottage chees) taki grudkowaty serek to jest
do tego dodalam
lyzke przecieru pomidorowego, suszony czosnek i suszona cebule, sol, pieprz, wymieszalam
napelnilam tym papryki, ktore posadzilam na blasze z kapka oliwy i woda
zapiekalam chyba z 20 minut, az papryka byla miekka
150g quinoa wyplukac zalac 300ml wody i gotowac ok.15 minut
do tego dodalam
400g sera bialego 0,1%(tzn. tutaj nie ma twarogu, wiec uzywam tzw. Cottage chees) taki grudkowaty serek to jest
do tego dodalam
lyzke przecieru pomidorowego, suszony czosnek i suszona cebule, sol, pieprz, wymieszalam
napelnilam tym papryki, ktore posadzilam na blasze z kapka oliwy i woda
zapiekalam chyba z 20 minut, az papryka byla miekka