Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Papryki nadziewane farszem mięsno-szpinakowym*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Pysia" data-source="post: 560296" data-attributes="member: 653"><p>Składniki:</p><p></p><p>6 kolorowych papryk</p><p>2 cebule</p><p>2 ząbki czosnku</p><p>2 łyżki masła</p><p>500gr szpinaku</p><p>500gr mieszanego mielonego mięsa</p><p>3 jajka</p><p>2 bułeczki namoczone w mleku</p><p>pieprz, sól</p><p>1 łyżka majeranku</p><p>1 łyżeczka tymianku</p><p></p><p></p><p>Paprykę umyć , ściąć kapelusze i wyczyścić w środku.</p><p>Cebulkę i czosnek podsmażyć na masełku , dodać szpinak , przesmażyć . Ostudzić.</p><p>Wymieszać mięso z resztą składników, dodać mase szpinakową. Farszem nadziać papryki , wyłożyć je do naczynia żaroodpornego wysmarowanego oliwą. Piec 60minut w 200 stopniach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pysia, post: 560296, member: 653"] Składniki: 6 kolorowych papryk 2 cebule 2 ząbki czosnku 2 łyżki masła 500gr szpinaku 500gr mieszanego mielonego mięsa 3 jajka 2 bułeczki namoczone w mleku pieprz, sól 1 łyżka majeranku 1 łyżeczka tymianku Paprykę umyć , ściąć kapelusze i wyczyścić w środku. Cebulkę i czosnek podsmażyć na masełku , dodać szpinak , przesmażyć . Ostudzić. Wymieszać mięso z resztą składników, dodać mase szpinakową. Farszem nadziać papryki , wyłożyć je do naczynia żaroodpornego wysmarowanego oliwą. Piec 60minut w 200 stopniach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Papryki nadziewane farszem mięsno-szpinakowym*
Top
Bottom