Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Paratha
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bernadek" data-source="post: 501780" data-attributes="member: 3304"><p>Hmm, a te twoje placki , też tak się rozwarstwiały ? Pytam , bo wydaje mi sie , że po to właśnie smaruje sie je ghee i składa.</p><p>W tej ksiażce są 3 rodzaje indyjskich placków, wszystkie robi sie z tego samego ciasta , tyle , że :</p><p>-CHAPATI wyglada jak naleśnik czy podpłomyk , po prostu krażek ciasta smaży sie na patelni bez tłuszczu</p><p>-POORI smaży sie na goracym oleju</p><p>no i Paratha .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bernadek, post: 501780, member: 3304"] Hmm, a te twoje placki , też tak się rozwarstwiały ? Pytam , bo wydaje mi sie , że po to właśnie smaruje sie je ghee i składa. W tej ksiażce są 3 rodzaje indyjskich placków, wszystkie robi sie z tego samego ciasta , tyle , że : -CHAPATI wyglada jak naleśnik czy podpłomyk , po prostu krażek ciasta smaży sie na patelni bez tłuszczu -POORI smaży sie na goracym oleju no i Paratha . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Paratha
Top
Bottom