Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Paratha
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bernadek" data-source="post: 501910" data-attributes="member: 3304"><p>Parathę zrobiłam ze zwykłej mąki ( z braku maki hinduskiej) , sugerujac sie zdjeciem w ksiązce . Natomiast robiąc chapati lub poori , na pewno wypróbowałabym równiez wersję z mąk żytnich lub razowych.</p><p>Tatter mi mówiła , że robi parathe troszkę inaczej, tj. w kulkę ciasta wkłada zimne masło , wałkuje i smaży , nie smarujac już placków masłem. Musze wypróbować jaj sposób i porównać do przepisu z &quot;Technik....&quot;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bernadek, post: 501910, member: 3304"] Parathę zrobiłam ze zwykłej mąki ( z braku maki hinduskiej) , sugerujac sie zdjeciem w ksiązce . Natomiast robiąc chapati lub poori , na pewno wypróbowałabym równiez wersję z mąk żytnich lub razowych. Tatter mi mówiła , że robi parathe troszkę inaczej, tj. w kulkę ciasta wkłada zimne masło , wałkuje i smaży , nie smarujac już placków masłem. Musze wypróbować jaj sposób i porównać do przepisu z "Technik...." [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Paratha
Top
Bottom