- Lut 1, 2006
- 786
- 0
- 0
proste, smaczne i efektowne
opakowanie ciasta francuskiego
5 parówek
5 plastrów boczku lub salami
plasterki żółtego sera
ketchub lub inny sosik
rozgrzać piekarnik do 180 stopni, parówki posmarować ketchupem owinąć salami a potem plasterkami zółtego sera. ciasto francuskie podzielic na 5 równych prostokątów. Każdą parówke owinac ciastem, położyc na blaszce i piec 15-20 min. ja posmarowałam wierzch zółtkiem i posypałam parmezanem

opakowanie ciasta francuskiego
5 parówek
5 plastrów boczku lub salami
plasterki żółtego sera
ketchub lub inny sosik
rozgrzać piekarnik do 180 stopni, parówki posmarować ketchupem owinąć salami a potem plasterkami zółtego sera. ciasto francuskie podzielic na 5 równych prostokątów. Każdą parówke owinac ciastem, położyc na blaszce i piec 15-20 min. ja posmarowałam wierzch zółtkiem i posypałam parmezanem




Ostatnią edycję dokonał moderator: