Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pascha Marinika
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 845219" data-attributes="member: 75"><p>Jak smierdzi przypalonym mlekiem, to pewnie sie przypalila, nie ma innego wytlumaczenia.</p><p>Mozliwe, ze jak jest mniej slodka, to bardziej czuje sie maslo. Tak gdybam.</p><p>Nigdy sie nie kruszyla, owszem (rodzynki wczesniej mocze, wiec nie ciagna wilgoci z paschy, a skora pomaranczowa jest pokrojona drobniutko), jest slodka, ale po zjedzeniu kawalka, za jakis czas ma sie ochote na kolejny. Maslo, jak podaje Hiena musi byc dobre, mleko daje tez mozliwie 3,2 lub i 3,5%. Smietane 18%.</p><p>Dzis nowi goscie posmakuja, ciekawa jestem reakcji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 845219, member: 75"] Jak smierdzi przypalonym mlekiem, to pewnie sie przypalila, nie ma innego wytlumaczenia. Mozliwe, ze jak jest mniej slodka, to bardziej czuje sie maslo. Tak gdybam. Nigdy sie nie kruszyla, owszem (rodzynki wczesniej mocze, wiec nie ciagna wilgoci z paschy, a skora pomaranczowa jest pokrojona drobniutko), jest slodka, ale po zjedzeniu kawalka, za jakis czas ma sie ochote na kolejny. Maslo, jak podaje Hiena musi byc dobre, mleko daje tez mozliwie 3,2 lub i 3,5%. Smietane 18%. Dzis nowi goscie posmakuja, ciekawa jestem reakcji. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pascha Marinika
Top
Bottom