Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pascha Marinika
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="GosiaM" data-source="post: 845229" data-attributes="member: 436"><p>Ja robię tę paschę od kilku lat. Każdego roku zmniejszam ilość cukru, a zwiększam ilość soku z cytryny. Wczoraj kiedy stawialam paschę na stole i zapytałam czy ktoś ma ochotę, odezwał się zgodny chórek - tak, tak, no przecież my cały rok na nią czekamy. U mnie w każdym razie jest to obowiązkowa pozycja na wielkanocnym stole. Robiłam z 1,5 porcji i zeszła do ostatniego okruszka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GosiaM, post: 845229, member: 436"] Ja robię tę paschę od kilku lat. Każdego roku zmniejszam ilość cukru, a zwiększam ilość soku z cytryny. Wczoraj kiedy stawialam paschę na stole i zapytałam czy ktoś ma ochotę, odezwał się zgodny chórek - tak, tak, no przecież my cały rok na nią czekamy. U mnie w każdym razie jest to obowiązkowa pozycja na wielkanocnym stole. Robiłam z 1,5 porcji i zeszła do ostatniego okruszka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pascha Marinika
Top
Bottom