Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pascha Marinika
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 845420" data-attributes="member: 626"><p>Serek wyszedł mi baaaardzo neutralny, zmniejszenie ilości cukru nie byłoby dobrym pomysłem, bo wtedy masa nie miałaby w ogóle żadnego smaku.</p><p>Następnego dnia zyskała, ale chyba spodziewałam się czegos bardziej spektakularnego.</p><p>Natomiast mojemu mężowi bardzo smakuje, twierdzi, że to lepsza wersja sernika na zimno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 845420, member: 626"] Serek wyszedł mi baaaardzo neutralny, zmniejszenie ilości cukru nie byłoby dobrym pomysłem, bo wtedy masa nie miałaby w ogóle żadnego smaku. Następnego dnia zyskała, ale chyba spodziewałam się czegos bardziej spektakularnego. Natomiast mojemu mężowi bardzo smakuje, twierdzi, że to lepsza wersja sernika na zimno. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pascha Marinika
Top
Bottom