Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pascha Marinika
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mysz" data-source="post: 845435" data-attributes="member: 1843"><p>wiecie to było jedyne ciasto które jadłam. </p><p>autorstwa nieteściowej były: makowiec (dla mnie z założenie ciasto niejadalne), sernik (nie lubię Jej sernika a poza tym z rodzynkami) i pieruńsko słodki w ogóle mi nie smakujący mazurek kajmakowy. </p><p></p><p>wszystkie te ciasto to rodzinne hity które muszą się znaleźc na stole, smakują wszystkim i nikt sobie nie wyobraża innych ciast. </p><p></p><p>a co do mariniki teżet stwierdził że za bardzo mleczna, jego mama że za bardzo waniliowa, ojciec stwierdził że jej fanem nie zostanie.</p><p>tym lepiej, cała dla mnie, </p><p>dla mnie absolutnie boska</p><p></p><p>a czemu smierdziała spalonym mlekiem?</p><p>może powinnam wrzucić laskę wanilii dopiero wtedy kiedy mleko zacznie się gotować...</p><p>ja wrzuciłam od razu do zimnego, i zanim doszło do wrzenia na powierzchni zaczęły się pojawiać brązowe i pomarańczowe skrzepy. dzielnie je wyławiałam ale zapaszek pozostał</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mysz, post: 845435, member: 1843"] wiecie to było jedyne ciasto które jadłam. autorstwa nieteściowej były: makowiec (dla mnie z założenie ciasto niejadalne), sernik (nie lubię Jej sernika a poza tym z rodzynkami) i pieruńsko słodki w ogóle mi nie smakujący mazurek kajmakowy. wszystkie te ciasto to rodzinne hity które muszą się znaleźc na stole, smakują wszystkim i nikt sobie nie wyobraża innych ciast. a co do mariniki teżet stwierdził że za bardzo mleczna, jego mama że za bardzo waniliowa, ojciec stwierdził że jej fanem nie zostanie. tym lepiej, cała dla mnie, dla mnie absolutnie boska a czemu smierdziała spalonym mlekiem? może powinnam wrzucić laskę wanilii dopiero wtedy kiedy mleko zacznie się gotować... ja wrzuciłam od razu do zimnego, i zanim doszło do wrzenia na powierzchni zaczęły się pojawiać brązowe i pomarańczowe skrzepy. dzielnie je wyławiałam ale zapaszek pozostał [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pascha Marinika
Top
Bottom