Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pasta al limone, czyli spaghetti lub tagliatelle
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1223263" data-attributes="member: 140"><p>Jasne że oliwa będzie lepsza. Co do tej mąki to jest jej minimalna ilość na prawie 400 ml płynu, przyznaję ,że sama smiatana zgęszcza ten sos w pewnym stopniu, chociaż ja osobiście lubię jak makaron pływa w dużej ilości sosu, i do tego jest gęsty.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1223263, member: 140"] Jasne że oliwa będzie lepsza. Co do tej mąki to jest jej minimalna ilość na prawie 400 ml płynu, przyznaję ,że sama smiatana zgęszcza ten sos w pewnym stopniu, chociaż ja osobiście lubię jak makaron pływa w dużej ilości sosu, i do tego jest gęsty. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pasta al limone, czyli spaghetti lub tagliatelle
Top
Bottom