Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta jajeczna II
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sonja1" data-source="post: 124996" data-attributes="member: 405"><p>Pastę robiłam dzisiaj na śniadanie z przeraźliwie słoną makrelą.</p><p>Wzięłam:</p><p>2 jajka na twardo,</p><p>4 małe kiszone ogórki, </p><p>pół średniej cebuli,</p><p>pół średniej wędzonej makreli (można zastąpić szynką lub zwykłą kiełbasą, nawet cienką)</p><p>2 łyżeczki majonezu dla poslizgu,</p><p>jeśli ryba albo szynka są normalnej słoności, dodaję jeszcze sól, pieprz i trochę musztardy do smaku</p><p>Wszystko co się da posiekać drobniutko albo po prostu zmiksować. Pasta była pyszna, chociaż jeszcze ciut za słona.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sonja1, post: 124996, member: 405"] Pastę robiłam dzisiaj na śniadanie z przeraźliwie słoną makrelą. Wzięłam: 2 jajka na twardo, 4 małe kiszone ogórki, pół średniej cebuli, pół średniej wędzonej makreli (można zastąpić szynką lub zwykłą kiełbasą, nawet cienką) 2 łyżeczki majonezu dla poslizgu, jeśli ryba albo szynka są normalnej słoności, dodaję jeszcze sól, pieprz i trochę musztardy do smaku Wszystko co się da posiekać drobniutko albo po prostu zmiksować. Pasta była pyszna, chociaż jeszcze ciut za słona. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta jajeczna II
Top
Bottom