Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta jajeczno-twarogowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Bahus" data-source="post: 28448" data-attributes="member: 49"><p><strong>Pasta jajeczno-twarogowa </strong> </p><p></p><p>6 jajek ugotowanych na twardo </p><p>25 dag pokruszonego twarogu </p><p>15 dag masła </p><p>2 łyżki kwaśnej gęstej śmietany (lub majonezu)</p><p>1 łyżka posiekanego szczypiorku </p><p>1 łyżka posiekanego koperku </p><p>sól i pieprz do smaku </p><p></p><p>Jajka obrać ze skorupek i drobno posiekać. Dodać ser, śmietanę i miękkie masło. Całość zmiksować. Masę doprawić solą i pieprzem. Dodać szczypiorek i koperek. Dokładnie wymieszać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bahus, post: 28448, member: 49"] [B]Pasta jajeczno-twarogowa [/B] 6 jajek ugotowanych na twardo 25 dag pokruszonego twarogu 15 dag masła 2 łyżki kwaśnej gęstej śmietany (lub majonezu) 1 łyżka posiekanego szczypiorku 1 łyżka posiekanego koperku sól i pieprz do smaku Jajka obrać ze skorupek i drobno posiekać. Dodać ser, śmietanę i miękkie masło. Całość zmiksować. Masę doprawić solą i pieprzem. Dodać szczypiorek i koperek. Dokładnie wymieszać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta jajeczno-twarogowa
Top
Bottom