Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta makrelowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jo_anna1" data-source="post: 915780" data-attributes="member: 16552"><p>Nietypowe połączenie: sera i wędzonej ryby. </p><p></p><p>1 makrela wędzona</p><p>ok. 25 dkg sera twarogowego( % tłuszczu wg własnego uznania)</p><p>1 pęczek szczypiorku</p><p>majonez</p><p>sól</p><p>pieprz</p><p></p><p></p><p>Sposób przyrządzenia:</p><p>Ser zmielić (ja rozdrabniam widelcem), makrelę obrać z ości, mięsko rozdrobnić widelcem dodać do twarogu. Do masy dodać pokrojony szczypiorek i majonez. Wszystko przyprawić do smaku. Schłodzić. Podawać najlepiej z ciemnym pieczywem.</p><p></p><p> Nie znalazłam na tym forum takiego przepisu więc ośmieliłam się go zamieścic. Jeżeli został opublikowany wcześniej proszę o usunięcie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jo_anna1, post: 915780, member: 16552"] Nietypowe połączenie: sera i wędzonej ryby. 1 makrela wędzona ok. 25 dkg sera twarogowego( % tłuszczu wg własnego uznania) 1 pęczek szczypiorku majonez sól pieprz Sposób przyrządzenia: Ser zmielić (ja rozdrabniam widelcem), makrelę obrać z ości, mięsko rozdrobnić widelcem dodać do twarogu. Do masy dodać pokrojony szczypiorek i majonez. Wszystko przyprawić do smaku. Schłodzić. Podawać najlepiej z ciemnym pieczywem. Nie znalazłam na tym forum takiego przepisu więc ośmieliłam się go zamieścic. Jeżeli został opublikowany wcześniej proszę o usunięcie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta makrelowa
Top
Bottom