Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta rybna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 775471" data-attributes="member: 2721"><p><strong><span style="font-size: 26px"><span style="color: #006400"><em>Pasta Rybna</em></span></span></strong></p><p></p><p><em>z okazju Festiwalu Kuchni Żydowskiej. Przepis z książki Katarzyny Pospieszyńskiej : &quot;Cymes, czyli kuchnia żydowska&quot; </em></p><p><em></em></p><p>[ATTACH=full]35041[/ATTACH]</p><p></p><p>1 duża cebula</p><p>2 jajka ugotowane na twardo</p><p>puszka rybek w sosie pomidorowym - makrela, śledź etc.</p><p>sół</p><p>pieprz</p><p></p><p></p><p>Cebulę drobno posiekać. 2/3 zeszklić na maśle. </p><p>Rybę z puszki wyłożyć do miski wraz z sosem, dodac cebulę smażoną, cebulę posiekaną oraz drobno posiekane jajka.</p><p>Dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą.</p><p></p><p></p><p></p><p>( przepis orygninalny zawiera jeszcze siekane orzechy włoskie, z których zrezygnowałam )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 775471, member: 2721"] [B][SIZE=12][COLOR=#006400][I]Pasta Rybna[/I][/COLOR][/SIZE][/B] [I]z okazju Festiwalu Kuchni Żydowskiej. Przepis z książki Katarzyny Pospieszyńskiej : "Cymes, czyli kuchnia żydowska" [/I] [ATTACH=full]35041[/ATTACH] 1 duża cebula 2 jajka ugotowane na twardo puszka rybek w sosie pomidorowym - makrela, śledź etc. sół pieprz Cebulę drobno posiekać. 2/3 zeszklić na maśle. Rybę z puszki wyłożyć do miski wraz z sosem, dodac cebulę smażoną, cebulę posiekaną oraz drobno posiekane jajka. Dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą. ( przepis orygninalny zawiera jeszcze siekane orzechy włoskie, z których zrezygnowałam ) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta rybna
Top
Bottom