Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
pasta słonecznikowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="otylla" data-source="post: 671488" data-attributes="member: 2698"><p>Zaduma ja tą pastę robię trochę inaczej. Mianowicie gotuję w małej ilości wody z przyprawami, nie przepuszczam przez maszynkę, tylko szybko miksuję blenderem. Potem dodaję różne różności, a najczęściej przecier pomidorowy. Do takiej pasty nie dodaję już oliwy bo przecież słonecznik jest bardzo tłusty sam w sobie. Bardzo dobrze rozsmarowuje się na chlebie, może przez zmiksowanie z wodą z gotowania? A jeszcze jak przed gotowaniem słonecznika zechce mi się go podprażyć na suchej patelni. Pyszności! </p><p>Bardzo dobra pasta wychodzi też z pestek dyni lub sezamu. Czasami do słonecznikowej dodaję kilka orzechów lub migdałów, to wzbogaca jej smak. Polecam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="otylla, post: 671488, member: 2698"] Zaduma ja tą pastę robię trochę inaczej. Mianowicie gotuję w małej ilości wody z przyprawami, nie przepuszczam przez maszynkę, tylko szybko miksuję blenderem. Potem dodaję różne różności, a najczęściej przecier pomidorowy. Do takiej pasty nie dodaję już oliwy bo przecież słonecznik jest bardzo tłusty sam w sobie. Bardzo dobrze rozsmarowuje się na chlebie, może przez zmiksowanie z wodą z gotowania? A jeszcze jak przed gotowaniem słonecznika zechce mi się go podprażyć na suchej patelni. Pyszności! Bardzo dobra pasta wychodzi też z pestek dyni lub sezamu. Czasami do słonecznikowej dodaję kilka orzechów lub migdałów, to wzbogaca jej smak. Polecam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
pasta słonecznikowa
Top
Bottom