Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta słonecznikowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 761184" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Dziękuję<strong> otyllo</strong> za cenne wskazówki. </span>Ja robiłam tę pastę pierwszy raz, żeby zagospodarować &quot;nadwyżki&quot; ziaren słonecznika. Wybrałam przepis najprostszy z możliwych. Teraz będę robiła ją częściej, eksperymentując z różnymi dodatkami. Mnie nie przeszkadza dodatek oleju, ponieważ wtedy pasta jest bardziej &quot;smarowna&quot;, ale dbając o linię spróbuję zrobić też i bez tego dodatku. Mnie najbardziej smakuje z kromką razowca,ale już bez ziaren. Pozdrowienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 761184, member: 10341"] [SIZE=10]Dziękuję[B] otyllo[/B] za cenne wskazówki. [/SIZE]Ja robiłam tę pastę pierwszy raz, żeby zagospodarować "nadwyżki" ziaren słonecznika. Wybrałam przepis najprostszy z możliwych. Teraz będę robiła ją częściej, eksperymentując z różnymi dodatkami. Mnie nie przeszkadza dodatek oleju, ponieważ wtedy pasta jest bardziej "smarowna", ale dbając o linię spróbuję zrobić też i bez tego dodatku. Mnie najbardziej smakuje z kromką razowca,ale już bez ziaren. Pozdrowienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta słonecznikowa
Top
Bottom