Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta wegetariańska do pieczywa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="margarett" data-source="post: 1338466" data-attributes="member: 5388"><p>Bardzo smaczna pasta na podstawie <a href="http://mojamalakuchnia.blogspot.com/2012/07/pyszne-smarowideko-z-cukinii-i-marchewki.html#comment-form" target="_blank">tego przepisu </a>: </p><p></p><p><strong>Składniki: </strong></p><p>1 mała cukinia </p><p>1 marchewka </p><p>pół niewielkiej cebuli</p><p>ząbek czosnku </p><p>serek twarogowy (Ostrowia śmietankowy) </p><p>sól i pieprz</p><p>oliwa</p><p></p><p><strong>Wykonanie:</strong></p><p>Cukinię pokroić w plastry i podsmazyć z obu stron na niewielkiej ilości oliwie., aż będzie miękka i lekko przyrumieniona. Zdjąć z patelni i następnie to samo zrobić z pokrojoną w plasterki marchewką i cebulą posiekaną w pióra. Poczekać, aż warzywa przestygną i zblenderować, dodać serek, posiekany drobno/rozgnieciony ząbek czosnku, doprawić do smaku solą i pieprzem. </p><p>Świetnie smakuje w towarzystwie pełnoziarnistego pieczywa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="margarett, post: 1338466, member: 5388"] Bardzo smaczna pasta na podstawie [URL="http://mojamalakuchnia.blogspot.com/2012/07/pyszne-smarowideko-z-cukinii-i-marchewki.html#comment-form"]tego przepisu [/URL]: [B]Składniki: [/B] 1 mała cukinia 1 marchewka pół niewielkiej cebuli ząbek czosnku serek twarogowy (Ostrowia śmietankowy) sól i pieprz oliwa [B]Wykonanie:[/B] Cukinię pokroić w plastry i podsmazyć z obu stron na niewielkiej ilości oliwie., aż będzie miękka i lekko przyrumieniona. Zdjąć z patelni i następnie to samo zrobić z pokrojoną w plasterki marchewką i cebulą posiekaną w pióra. Poczekać, aż warzywa przestygną i zblenderować, dodać serek, posiekany drobno/rozgnieciony ząbek czosnku, doprawić do smaku solą i pieprzem. Świetnie smakuje w towarzystwie pełnoziarnistego pieczywa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta wegetariańska do pieczywa
Top
Bottom