Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z bobu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yrsa" data-source="post: 1533222" data-attributes="member: 13254"><p>Bób ugotować, obrać, wrzucić do blendera i zmiksować.</p><p></p><p>Na szklankę zmiksowanego bobu bierzemy:</p><p>1-2 ząbki czosnku (rozgniecione)</p><p>sok z około 1/2 cytryny (a najlepiej do smaku, ja lubię kwaśne)</p><p>5-7 łyżek oliwy </p><p>1/2 łyżeczki mielonego kuminu</p><p>sól</p><p>ew. 1/2 łyżeczki sumaku</p><p></p><p>Wszystko razem wymieszać, zjadać z pieczywem.</p><p></p><p>Nie mam akurat zielonego tabasco, a chętnie bym go tu dodała.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yrsa, post: 1533222, member: 13254"] Bób ugotować, obrać, wrzucić do blendera i zmiksować. Na szklankę zmiksowanego bobu bierzemy: 1-2 ząbki czosnku (rozgniecione) sok z około 1/2 cytryny (a najlepiej do smaku, ja lubię kwaśne) 5-7 łyżek oliwy 1/2 łyżeczki mielonego kuminu sól ew. 1/2 łyżeczki sumaku Wszystko razem wymieszać, zjadać z pieczywem. Nie mam akurat zielonego tabasco, a chętnie bym go tu dodała. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z bobu
Top
Bottom