Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
pasta z ementalerem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="carbonicum" data-source="post: 28638" data-attributes="member: 3"><p>4 jajka ugotowane na twardo</p><p>1 lyzka miekkiego masla</p><p>2 lyzki kwasnej smietany</p><p>1 lyzka musztardy najlepiej Dijon</p><p>1 lyzka slodkiej papryczki w proszku</p><p>200 g grubo startego ementalera</p><p></p><p>bialka pokroic w kosteczke</p><p>zoltka zmiazdzyc widelcem zmieszac z maslem i smietana</p><p>dodac musztarde i papryke i ser wymieszac i na koniec dodac bialka</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carbonicum, post: 28638, member: 3"] 4 jajka ugotowane na twardo 1 lyzka miekkiego masla 2 lyzki kwasnej smietany 1 lyzka musztardy najlepiej Dijon 1 lyzka slodkiej papryczki w proszku 200 g grubo startego ementalera bialka pokroic w kosteczke zoltka zmiazdzyc widelcem zmieszac z maslem i smietana dodac musztarde i papryke i ser wymieszac i na koniec dodac bialka [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
pasta z ementalerem
Top
Bottom