Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z makreli z fetą
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1415258" data-attributes="member: 2721"><p>[ATTACH=full]81370[/ATTACH]</p><p></p><p>1 wędzona makrela</p><p>ok. 100 g sera typu feta</p><p>1 cebula</p><p>ok. 2 łyżek gęstej kwaśniej śmietany</p><p>pieprz do smaku</p><p></p><p>Makrelę dokładnie oddzielić od ości. Cebulę obrać i drobno posiekać - powinno być jej sporo. Rybę wymieszać z cebulą i fetą. Dla osiągnięcia własciwej konsystencji pasty dodajemy odpowiednią ilość śmietany. Pod koniec pastę mozńa doprawić do smaku pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1415258, member: 2721"] [ATTACH=full]81370[/ATTACH] 1 wędzona makrela ok. 100 g sera typu feta 1 cebula ok. 2 łyżek gęstej kwaśniej śmietany pieprz do smaku Makrelę dokładnie oddzielić od ości. Cebulę obrać i drobno posiekać - powinno być jej sporo. Rybę wymieszać z cebulą i fetą. Dla osiągnięcia własciwej konsystencji pasty dodajemy odpowiednią ilość śmietany. Pod koniec pastę mozńa doprawić do smaku pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z makreli z fetą
Top
Bottom